Bomenwacht Nederland

Hoogwaardig onderzoek, advies en het antwoord op al uw vragen op het gebied van bomenbeleid en bomenbeheer: Bomenwacht Nederland! Een onafhankelijke kennispartner die u helpt om grip te krijgen én te houden op uw bomenbeheerproces. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze persoonlijke en praktische aanpak en, niet te vergeten, de passie voor het vak!

Persoonlijk
Onze vakmensen zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen en begeleiden projecten van A tot Z. Zij zijn uiteraard in het bezit van de nodige vakdiploma's en beschikken over jarenlange praktijkervaring.

Praktisch
U mag van Bomenwacht Nederland altijd gedegen onderzoek en advies verwachten. Maar daar stopt het wat ons betreft niet. Wij gaan graag een stapje verder en werken samen met u aan het optimaliseren van uw beheerproces, waarbij de kwaliteit en veiligheid van uw bomen centraal staan. Tegelijkertijd ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van een effectief bomenbeleid – voor nu én voor de toekomst.

Passie
Vraag onze vakmensen iets over het bomenvak en zij weten het antwoord. Niet omdat ze het moeten weten, nee omdat ze het willen weten! Het zijn stuk voor stuk mensen met een gezonde dosis passie voor bomen én voor het bomenvak.

Uitdagingen met uw bomen? Bomenwacht Nederland!

Contact

Vincent Knop
Vincent Knop
E. v.knop@bomenwacht.nl
T. 06 8353 0791