POL Heteren

POL is een familiebedrijf met ruim 70 medewerkers waar persoonlijke aandacht voor u voorop staat. We openden onze deuren in 1968, met de introductie van het oranje veiligheidsvest. Sinds die tijd is het onze passie u alles te leveren op het gebied van verkeer en veiligheid. Van verkeersborden, straatnaamborden en wegbebakening tot voertuigsignalering, bewegwijzering en alles wat u verder nodig heeft voor de inrichting van uw gebouw en terrein.

Een breed assortiment aan verkeersmaterialen en dienstverlening
POL Heteren bv levert nagenoeg alles wat u in de openbare ruimte tegenkomt op het gebied van verkeer en veiligheid; straatnaamborden, portaalborden, actieraamwerken en innovatieve producten als snelheidsborden, LED-attentieborden en LED-zebrapaden. Wat u ook zoekt op dit gebied, u vindt het allemaal bij POL Heteren!

Naast verkeers- en veiligheidsproducten bieden wij u ook belangrijke diensten daaromheen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het plaatsen van verkeersborden, straatnaamborden en bewegwijzering op locatie? En van inventarisatie, beheer en onderhoud van uw bestand aan verkeersborden en straatnaamborden? POL Heteren bv verzorgt het allemaal voor u!

Standnummer

3.4.43

Webseite

Sektoren

Stadtmöblierung