Griffioen Wassenaar

Het GreentoColour®-vasteplantenconcept van Griffioen Wassenaar richt zich op het realiseren van kleurige, onkruidarme vasteplantenvakken in het openbaar groen. Ook in combinatie met bomen en heesters.

GreentoColour® biedt een maatwerk oplossing met als resultaat binnen één groeiseizoen een duurzame beplanting met een attractieve uitstraling en lage beheerskosten. Snelle dichtgroei van vasteplanten zorgt voor minder onkruidgroei ten opzichte van heesterbeplanting.

Alleen het GreentoColour®-vasteplantenconcept van Griffioen biedt 15 jaar en 5000+ projecten ervaring. Het concept is opgebouwd uit een aantal bouwstenen zijnde:

  • een uniek beplantingsplan van eigen ontwerpers met de juiste plant op de juiste plaats,
  • grondverbetering met speciaal ontwikkelde GreentoColour®-substraten,
  • gebruik van extra zware kwaliteit P11 (1,4 liter) vasteplanten uit eigen duurzame kwekerij (PlanetProof gecertificeerd),
  • onderhoud met een jaarlijks maai- en bemestingsplan.

Het is toepasbaar voor alle locaties, ook voor wadi's en voor dakbegroeiing en daktuinen met een speciaal ontwikkeld substraat en specifiek hiervoor geschikt sortiment vasteplanten.

Kies met GreentoColour® voor gegarandeerd resultaat met specifieke aandacht voor bloeitijd, bloeiwijze, biodiversiteit en diversiteit in vorm en kleur. Met dichtgroei van vasteplanten binnen één jaar in de openbare ruimte. Geleverd door Griffioen Wassenaar BV en haar partners.

www.GreentoColour.com/projecten

Standnummer

3.5.05

Sektoren

Begrünung

Landschaftsarchitektur & Design