Cable Connectivity Group

Cable Connectivity Group (CCG) is de Europese leider in het aanbieden van connectiviteitsoplossingen, als speciaal kabels – assemblages en smart connectivity.

Vanuit het kantoor en magazijn in Benthuizen ontzorgen de bedrijven Jobarco en Pantaflex de Benelux klanten met hun 24 uurs service.

Met merk Elspec (als onderdeel van Jobarco B.V.) biedt CCG het veilig en snelle Smart City platform voor de stad van de toekomst.

Van standalone dimsystemen tot smart lightning platformen en sensor systemen voor fietspaden, stadscentra, bedrijventerreinen en rondwegen biedt Elspec het meest efficiënte smart city concept waarbij energiebesparing en inzicht aantoonbaar gecreëerd worden. De open standaarden voor data uitwisseling en sturing in de openbare ruimte zorgen hierbij voor de ideale en veilige ontsluiting van gegevens.

Jobarco is met Elspec de partner van het Zwitserse Paradox welke vooroploopt met open en toekomstgerichte oplossingen voor smart lighting en smart city toepassingen. Paradox is voor Elspec de ideale partner om gemeentes te helpen bij de migratie richting een slimme stad. Deze oplossing is zowel vanuit de applicatie als vanuit de hardware kant volledig gebaseerd op open standaarden waardoor deze met alle fabrikanten welke zich aan deze standaarden conformeren kan werken.

Daarnaast is Elspec de gerenommeerde leverancier van lichtmast-aansluitsets van o.a. Langmatz en Lacroix/Sogexi. Deze lichtmast-aansluitsets zijn voorbereid op LED-armaturen en ander objecten. Met haar crossguide dynamische akoestische en tastbare ondersteuning wordt tevens dé meest veilige oplossing geboden voor slechtzienden.

Met een ruim verantwoord aanbod dragen onze producten bij aan een beter milieu en denken we aan de volgende generaties. Recyclede grondstoffen, moderne gewicht besparende productietechniek en modulair opgebouwde kasten en putten zorgen voor een sterke reductie van CO², aangezien bij het vervoer en de plaatsing geen zware machines nodig zijn.

Meer info: elspec@Jobarco.com

www.cableconnectivitygroup.nl/

Ed Jans

Jan Peter Vaalburg

Contact

Standnummer

3.5.17

Sektoren

Beleuchtung

Bauwesen & Infrastruktur