Grijsen

Grijsen ontwerpt en produceert een breed assortiment straatmeubilair. O.a. afvalbakken, banken, boomroosters, fietsparkeervoorzieningen en op maat gemaakt straatmeubilair.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van het park- en straatmeubilair kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Wij helpen onze opdrachtgevers het optimale maatschappelijke rendement uit de openbare ruimte te halen. De gebruikers beleven plezier, comfort, verrassing, contact en geborgenheid. Dit realiseren we door de mens centraal te stellen, door functionele, duurzame en karakteristieke oplossingen te bieden en door voorop te lopen met innovaties.

Wij zijn vertrouwd met de doelstellingen en afwegingen van onze opdrachtgevers. Voor ons is het de uitdaging om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen, maar die waar mogelijk zelfs te overtreffen.

Persoonlijke samenwerking geeft de beste resultaten. Open en betrouwbaar, met passie en betrokkenheid als altijd aanwezige rode draad. En nuchter realisme natuurlijk, zoals dat met onze Achterhoekse roots is te verwachten. Zo zorgen we voor een plezierige samenwerking met tevreden opdrachtgevers!

Dit jaar staat Grijsen samen met Steinwerk op de beurs - een Synergie in functionele esthetica en hoogstaande kwaliteit.

Bezoek onze gezamenlijke stand, 4.1.40 en 4.1.42, tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte!

Standnummer

4.1.40

Webseite

Sektoren

Stadtmöblierung