Sun Park Innovation

Sun Park Innovation staat bekend om haar innovatieve, duurzame en servicegerichte Solar Oplossingen op maat. U kunt bij ons terecht voor betrouwbare oplossingen op maat op het gebied van Solar Verlichting. Want we ontwerpen en produceren autonome Solar Verlichting voor openbare ruimtes waar geen bekabeling is of waar duurzaamheid centraal staat.

Doordat wij van ontwerp tot aan de productie in eigen hand houden en zelf in Nederland produceren, kunnen wij de kwaliteit waarborgen en inspelen op uw specifieke wensen. Hiermee krijgt u een op maat gemaakte oplossing voor uw specifieke vraagstuk.

Onze Solar Oplossingen doen wat we beloven, maar we gaan verder; we luisteren naar onze opdrachtgevers, blijven continu vernieuwen en innoveren. Op deze manier zorgen we voor een continue optimalisatie van onze Solar Producten.

Zo hebben wij in een korte tijd – vanaf ons eerste project in juni 2017 – meer dan 700 Solar Lichtmasten geleverd over heel Nederland. Hiermee behoren wij tot de marktleiders binnen de Solar Lichtmasten leveranciers in Nederland.

Hiermee realiseert u niet alleen kostenbesparing, maar draagt uw organisatie bij aan een gezonde, leefbare planeet voor uw kinderen en de generaties daaropvolgend.