Olaf Nijenkamp

Olaf Nijenkamp | Bomen en Planten

Tuinplanten
Sinds 1989 levert Olaf Nijenkamp Groothandel Tuinplanten BV het complete assortiment tuinplanten aan de professionele groenvoorziener. Op het gebied van complete plantlijsten werken wij toonaangevend in de groene sector in heel Nederland. Dat doen we vanuit het Overijsselse Raalte.

Wij bieden graag de totaaloplossing voor complete groenprojecten. Dat doen we voor hoveniers, grootgroen voorzieners en gemeentes. Van bloembak tot terras of van plantsoen tot een groene aanbesteding. Wij zijn geworden wat we zijn dankzij een constante stroom aan kleine en grote opdrachten; elke opdracht is voor ons een belangrijke opdracht.

Onze platte organisatie met heel korte lijnen, maakt van ons een flexibel, innovatief bedrijf dat snel in kan inspelen op de vraag. Voor Groothandel Tuinplanten Olaf Nijenkamp kent een plantlijst met zijn diversiteit geen geheimen. Wij hebben bijna 25 jaar ervaring en een breed netwerk van kwekers in heel Europa. Met veel leveranciers en opdrachtgevers hebben wij inmiddels een duurzame, vertrouwde relatie opgebouwd.

Binnen onze organisatie besteden we veel aandacht aan een duurzaam inkoopbeleid, waarin de herkomst van de planten en de betrouwbaarheid van de kweker centraal staat.

Met Milieukeur nemen wij onze verantwoordelijkheid en onderstrepen de eisen van duurzaam ondernemen in de groenbranche. Met het Milieukeur certificaat zorgen wij voor een verantwoorde logistieke stroming van de Milieukeur-producten die van deelnemende bedrijven wordt afgenomen.

Contact

Olaf Nijenkamp
E. olaf@olaf-nijenkamp.nl
T. 0572352131