Leicon Verkeersgeleiding

Op standnummer 4.3.50 treft u de volgende bedrijven aan:

Leicon Verkeersgeleiding

Leicon Verkeersgeleiding uit Steenwijk levert met behulp van robuuste prefab betonoplossingen een wezenlijke bijdrage aan een verkeersveilige, bereikbare en toegankelijke infrastructuur. Hiermee geven zij een positieve impuls aan een duurzame leefomgeving.

www.leicon.nl

LBN Betonproducten

LBN Betonproducten beschikt over een uitgebreid leveringsprogramma van buizen en putten. De grote productiecapaciteit en voldoende voorraad van de standaard artikelen, verdeeld over verschillende fabrieken garanderen korte levertijden.

www.lbn.nu

Façade Beton

Bij Façade Beton kunt u terecht voor een grote diversiteit bestratingsmaterialen. Façade Beton levert projectbestrating voor de weg- en waterbouw en via een uitgebreid dealernetwerk leveren zij sierbestrating voor de particuliere tuin.

www.facadebeton.nl

Noppert Beton

Noppert Beton produceert naast een zeer uitgebreid gamma aan betonnen straatstenen, tegels en banden ook betonnen prefab-elementen voor de weg- en waterbouw.

www.noppertbeton.nl

Bufferblock

Het Bufferblock-systeem is een ondergrondse waterbergende oplossing die het water lokaal laat infiltreren. Door Bufferblocks te plaatsen worden hevige piekbuien opgevangen waarmee tegelijk de natuurlijke waterhuishouding wordt hersteld. Bij een hevige bui vullen de grote holle ruimtes in de Bufferblocks zich tijdelijk met regenwater. De bufferende werking ontlast het rioolsysteem en brengt vocht terug in de bodem.

www.bufferblock.nl

Klostermann

Klostermann produceert kwalitatief hoogwaardige betonproducten die de visuele beleving van moderne architectuur afronden. Het assortiment is ontwikkeld voor de esthetische en complete vormgeving van verkeersvlakken en buitengebieden. Het brede spectrum aan formaten, kleuren, veredelingen en maatwerkproducten bieden individuele mogelijkheden om ook gewaagde ontwerpen functioneel te realiseren.

www.klostermann-beton.com

Standnummer

4.3.50

Webseite

Sektoren

Straßenbelag