Tree Ground Solutions

TGS BV (Tree Ground Solutions) komt voort uit de samenwerking tussen twee bedrijven. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor de grond-, weg- en waterbouw en het onderhouden en verplaatsen van bomen. Het bundelen van hun kennis en ervaring resulteerde in de oprichting van één uniek bedrijf voor groeiplaatssystemen.

TGS staat voor de 'moderne groeiplaats'. Behalve dat TGS haar producten en systemen voortdurend doorontwikkelt, biedt TGS oplossingen voor de totale inrichting van groeiplaatsen. Met haar systemen reguleert TGS water, voeding en zuurstof: de belangrijkste basiselementen voor een gezonde groei van bomen. Ook het beperken en zelfs volledig afschermen van negatieve invloeden vindt u terug in de groeiplaatssystemen. Deze leveren wij altijd op maat, afhankelijk van uw specifieke doelstellingen en de omgeving waarin de bomen worden geplaatst. Zo houden wij rekening met de inrichting van de straat, het grondwaterpeil, etc. Met als doel om voor vele tientallen jaren de bomen een unieke, duurzame en noodzakelijke 'thuisbasis' te geven.

TGS is van mening dat haar unieke groeiplaatsvoorzieningen niet alleen goed zijn voor de bomen, maar ook voor alles daaromheen.

Standnummer

3.5.23

Webseite

Sektoren

Begrünung

Bauwesen & Infrastruktur