Cyber advies groep

Cyber is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de buitenruimte. "Samen werken aan een prettige leefomgeving, waarbij de mens centraal staat".

Organisatie
Cyber is uw partner in organisatieontwikkeling en -opbouw die noodzakelijk is om een prettige leefomgeving te ontwikkelen en/of te behouden. Dit betekent kwaliteiten van mensen, benodigde capaciteit en uitwerken van de primaire werkprocessen die bijdragen aan het doel.

Beleid en beheer
Cyber zorgt samen met u voor borging van kennis en beleid. Draagvlak voor beleid staat bij ons hoog in het vaandel. Interactieve beleidsvorming en ontwikkelen van actiegerichte leefomgevingsplannen samen met bewoners en belanghebbenden. Wij presenteren u het model om op de waarden in de leefomgeving te gaan sturen, dit beheer 3.0.

Geld & Kwaliteit
Met onze methodieken kunt u kwaliteit van buitenruimte meten en in beeld brengen op een digitale kaart. Onze innovatieve producten Impact en Provit brengen de totale kostprijs en arbeidsbehoefte, die noodzakelijk is om de prettige leefomgeving te realiseren en in stand te houden, in beeld en biedt de mogelijkheid om zelf aan de knoppen te zitten.

Al meer dan 30 jaar werken wij voor gemeentelijke instellingen, werkvoorzieningschappen, recreatie- en waterschappen, rijksoverheden, nutsbedrijven, zorginstellingen en woningcorporatie en vastgoedinstellingen. Door de combinatie van specifieke deskundigheid en jarenlange ervaring is Cyber uw ideale partner bij het ontwikkelen en realiseren van die prettige leefomgeving voor bewoners en gebruikers.

Contact

Standnummer

2.3.08

Sektoren

Beratung & Management