ILLUNOX®

Fraaie en functionele lichtlijnen met duurzame LED verlichting worden steeds vaker toegepast in en rondom gebouwen. Met toepassing van de ILLUNOX® LED trapleuningen en balustrades worden energiezuinige lichtlijnen van LED eenvoudig gerealiseerd. Door de maatwerkmogelijkheden zijn de verlichte leuningen in allerlei situaties toepasbaar:

Maak van de leuning als noodzaak een EYE-CATCHER. Voeg met ons een aanvullende waarde toe in de 'look and feel' van een project. En integreer energiezuinige LED verlichting volledig in de looplijnen van gebouwen of in de openbare ruimte. Als trapverlichting een voor de hand liggende toepassing, maar ILLUNOX® kan ook toegepast worden als openbare verlichting, brugverlichting of halverlichting.

Kies uit verschillende leuning vormen of diameters en bepaal afhankelijk van de functie van de verlichte leuning de verlichtingssterkte of –kleur.

De toegevoegde waarde in design en functie van de ILLUNOX® leuning blijkt ook door de toekenning van de RED DOT design award 2015.

Contact

Saskia De Jong
Saskia De Jong
E. sdejong@lagusski.nl
T. +31620447234

Standnummer

3.3.05

Webseite

Sektoren

Beleuchtung