Tensar International

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het produceren, ontwikkelen en ontwerpen van innovatieve en duurzame constructies als alternatief voor traditionele technieken. Gedurende die periode zijn onze geogrids en geotextielen en systemen zorgvuldig maar ook uitvoerig getest door nationale overheden, vooraanstaande universiteiten en onafhankelijke laboratoria.

Tensar® InterAx® geogrid is de nieuwste en meest geavanceerde vorm van geosynthetische stabilisatie verkrijgbaar op de markt. De geoptimaliseerde geometrie zorgt voor een betere opsluiting van het granulaat en creëert een efficiëntere gestabiliseerde laag, resulterend in een hogere waarde en meer kostenbesparing dan alle eerdere Tensar geogrids. Het geogrid faciliteert flexibiliteit doordat het gecombineerd kan worden met een breder scala aan kwaliteit en gradatie van steenmengsels.

TENSAR InterAx® : The Nex Generation is here.

Tensar® InterAx® geogrid is ontwikkeld om de beste prestaties te leveren wanneer het wordt opgenomen als onderdeel in een mechanisch gestabiliseerde laag (MSL) van Tensar. De prestaties van Tensar® InterAx® geogrids zijn bevestigd in een uitgebreid R&D traject: een zeer effectieve manier om de aanwezige voordelen aan te tonen. De aangetoonde voordelen zijn:

Verhoogde verkeerscapaciteit van onverharde wegen

Diktereductie in verhardingen bij behoud van gebruiksduur

Verminderde bouwkosten

Kleinere ecologische voetafdruk

TENSAR+ : Gevalideerde cloud-based software (civiel & geotechnische toepassingen)

Tensar® InterAx® geogrids zijn opgenomen in Tensar+ zodat ontwerpers kunnen profiteren van de verbeterde prestaties. Onze gebruiksvriendelijke, bekroonde Tensar+ ontwerpsoftware bespaart u tijd en moeite, terwijl uw ontwerpen betrouwbaar zijn en de verwachte resultaten opleveren.

Een inschatting maken van de waarde van het aanbrengen van een Tensar mechanisch gestabiliseerde laag (MSL) in een onverharde weg of opstelplaats was nog nooit zo eenvoudig. Met de online software van Tensar+ kunnen prestatie gerelateerde beoordelingen gemaakt worden met kwantificeerbare besparingen in geld, tijd en CO2 uitstoot. Tensar+ biedt geavanceerde mogelijkheden om de specificatie/omschrijving van uw ontwerp te definiëren als te waarborgen.


The Tensar Difference

Met Tensar kunt u uw project met vertrouwen uitvoeren, omdat we u in staat stellen om kosteneffectieve, bewezen, technische oplossingen te realiseren. Gevoed door innovatie en onze toonaangevende technologie, lossen wij de moeilijkste uitdagingen op voor projecten met funderingstabilisatie, gewapende grond, werkterreinen en kraanopstelplaatsen op.

Niet alleen een fabrikant

Bij Tensar houden we ervan om uitdagingen aan te gaan met innovatieve, robuuste oplossingen en die passie met anderen te delen. We zijn er om u te ondersteunen met gevalideerde technologie, bewezen projectsuccesen en een hoge toegevoegde waarde die ook echt besparingen oplevert. Ons wereldwijde team en internationale netwerk van distributeurs zorgen voor betere ervaringen bij projecten en eindresultaten.

Deze hoogwaardige oplossingen zijn overal ter wereld toegepast in talloze civieltechnische projecten (variërend van wegen, landingsbanen, aardebanen, opstelplaatsen voor kranen, spoorwegen, havens, huizen, retail- en commerciële ontwikkelingen) tot toepassingen in mijnbouw, erosiepreventie en de afvalverwerkende industrie. Of er nu keermuren of steile taluds nodig zijn met verschillende hellingshoeken, slappe grond moet worden gestabiliseerd of asfaltlagen moeten worden gewapend voor een betere werking in de praktijk, Tensar International heeft de oplossing.

Hoe we leveren

Je hebt maar één kans om het goed te doen. We zijn er om u te ondersteunen met de juiste mix van bewezen technologieën, unieke tools en geïndividualiseerde ontwerpondersteuning - alles wat u nodig heeft om de beste ervaringen en betere eindresultaten te leveren in uw project.

In de kern bieden wij vertrouwen door middel van bewezen technologie:

  • Onze wereldwijde teams leggen zich toe op het onderzoeken en ontwikkelen van de best presterende geogrids
  • Decennia van continue innovatie, en validatie door derden, om risico's te verminderen en te zorgen voor minder verrassingen
  • Award-winning software die u tijd en moeite bespaart, terwijl uw ontwerpen betrouwbaar zijn en de beoogde resultaten opleveren

We excelleren in projecten en leveren u bewezen succes:

  • Meer dan 50 jaar succesvol met klanten met construeren van uitmuntende constructies
  • Vind de beste oplossing voor de unieke behoeften en uitdagingen van elk project
  • Werk met u samen bij elke fase van uw project als een gewaardeerde partner, dus niet alleen als leverancier

Een grotere bijdrag

Contact

Paul ter Horst
Paul ter Horst
E. terHorst@Tensar.nl
T. +31681477949

Standnummer

4.1.12

Webseite

Sektoren

Straßenbelag