Hoefakker

Hoefakker: 4 disciplines in 1 bedrijf

Wij zijn hoveniers, boomspecialisten, inrichters van buitenruimte en beheerders van groen erfgoed. Doordat onze vakspecialisten hun expertise en kunde delen, profiteert u van een optimale dienstverlening.

De toekomst van openbaar groen

Hoefakker is een kennispartner met een uitgesproken toekomstvisie op groen en de rol van groenprofessionals in projecten. Thema's waarop wij actief zijn:

• Groeiplaatsen en stadsbomen

• Planten en verplanten inclusief nazorg en garantie

• Groen als verbindende factor

• Meer biodiversiteit in de openbare ruimte

Doe mee aan Het grote Smart City Trees onderzoek 2021

Monitor onder 'groene' ambtenaren en organisaties over de toekomst van bomen in stad en dorp

In de aanloop naar de Vakbeurs Openbare Ruimte wordt dit jaar voor het eerst Het grote Smart City Trees onderzoek uitgevoerd in opdracht van Hoefakker Boomspecialisten. 'Nú slim nadenken over bomen in stad en dorp met het oog op o.a. het klimaat en de toekomst', is het centrale thema van het onderzoek onder gemeentelijke beleidsmakers, beheerders, projectmanagers, adviseurs en overige openbare ruimte professionals. Online deelnemen kan tot en met 1 oktober.

Samen op missie naar een groene smart city

Hoefakker Boomspecialisten hoopt met dit onderzoek nieuwe inzichten te krijgen en te delen met alle marktpartijen. 'Samen op weg naar een groene smart city', dat is het motto van Hoefakker. Een die volgens het bedrijf alleen kan slagen als we samenwerken en kennis delen.

Meedoen aan het online onderzoek

Deelname aan het onderzoek kan online tot en met 1 oktober op https://hoefakker.com/boomspecialisten/het-grote-smart-city-trees-onderzoek/

En live tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte. Deelnemers aan het onderzoek kunnen de onderzoekresultaten in een factsheet gratis ontvangen.

Onderzoekresultaten gratis ontvangen

Personen die niet deelnemen maar toch de onderzoekresultaten willen ontvangen, kunnen dit opvragen via info@hoefakker.com.

Inhoudelijke vragen? Bel ons!

Arno Hoefakker

Directeur

M. 06 54 30 87 76

aghoefakker@hoefakker.com

Aalt van Loo

Adviseur/ Boomspecialisatie

M. 06 51 21 94 19

aalt@hoefakker.com

Hoefakker

Utrechtseweg 374

3731 GE De Bilt

T. 030 2201021

www.hoefakker.com

Contact

A. van Loo (Aalt)
E. aalt@hoefakker.com
T. 06 – 51219419