Opensports

Opensports levert unieke outdoor fitness toestellen met dezelfde technologische prestatie en trainingservaring als de fitnesstoestellen van een indoor sportschool. Het industriële design en het gebruik van robuuste en duurzame materialen nodigen uit voor een goede én terugkerende workout sessie in de buitenlucht. Door het gepatenteerde schuifmechanisme is het gewicht op de toestellen in een handomdraai te verstellen tot wel 100kg. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt voor iedereen om op eigen niveau aan krachttraining in de buitenlucht te doen, optimale trainingsresultaten te boeken en sterk en fit te blijven.

OUTDOOR KRACHTTRAINING

Unieke fitnesstoestellen met dezelfde technologische prestatie en trainingsmogelijkheid als de krachttoestellen van een indoor sportschool, waarbij alle belangrijke spiergroepen aan bod komen voor een optimaal trainingsresultaat.

INNOVATIEF SYSTEEM

Het gepatenteerde gewichtselement op de toestellen is eenvoudig te bedienen door middel van de hendel met veiligheidsvergrendeling. De onderhoudsvrije polymeerlagers zorgen voor een soepele en geluidsarme handeling.

VOOR IEDEREEN

De eenvoudig verstelbare gewichten (tot wel 100 kg), de keuze in starthoogte en extra gripmogelijkheden zorgen ervoor dat de fitnesstoestellen geschikt zijn voor élke lichaamslengte, élk trainingsniveau en alle leeftijden.

Opensports is de officiële partner in Nederland en België van de OMNIGYM® fitnesstoestellen, ontworpen en geproduceerd in Finland. Alle toestellen zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteits- én veiligheidsnormen, zijn TüV gecertificeerd en voldoen aan de standaardeisen van EN16630-2015 (voor permanent geïnstalleerde fitnessapparatuur voor buiten).

Contact

Nadja Wilberink
E. nadja@opensports.nl
T. 06-15225106

Standnummer

3.2.34

Sektoren

Sport - Spiel & Freizeit