Camenai

Zwerfafval op plekken waar net geveegd is. Wegdek dat beschadigd raakt en een gevaar is voor inwoners en het verkeer. Mensen die de buitenruimte op een andere manier gaan gebruiken en dus nieuwe eisen stellen.

Als beheerder van de buitenruimte heb je veel uitdagingen. Camenai geeft jou daarom meer grip op de buitenruimte met vooruitziend beheer. Zo kun je problemen opsporen voor ze ontsporen en je middelen efficiënt inzetten. Ons Buitenruimte Dashboard geeft jou inzicht en overzicht.

We verzamelen foto's van de buitenruimte die we met algoritmes analyseren. Bij afwijkingen zoals scheve lantaarnpalen en zwerfvuil krijg jij een melding. Je kunt daardoor gericht en op het beste moment je (schaarse) middelen inzetten.

Jij houdt de regie en bepaalt zelf wat je wilt zien. We bieden nu al de modules voor opsporing van Zwerfafval, Waterweg Monitoring en Afvoerwater Monitoring. Andere onderwerpen volgen. Heb jij speciale wensen? Dan ontwikkelen we graag samen een nieuwe module.

Met Camenai krijg je meer grip en werk je slim en kostenefficiënt. Je voldoet aan de eisen van de politiek en biedt inwoners een leefbare, veilige en duurzame buitenruimte. Zo zorgen we ervoor dat jij baas over de buitenruimte bent én blijft.

Standnummer

4.5.45

Sektoren

Beratung & Management