Gebr. van Kessel

Gebr. Van Kessel is een moderne bouwonderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland.

Ons werkgebied is verrassend veelzijdig en omvat de disciplines: wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportaccommodaties, dak-/gevelgroen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO). Wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij ontwikkelen, ontwerpen, adviseren, realiseren, produceren en beheren en zijn daarbij net zo trots op de kleinschalige en/of lokale projecten als de grootschalige complexe projecten.

Gebr. Van Kessel bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Het bundelen van deze expertise stelt ons in staat de markt optimaal te bedienen. Onze kernwaarden staan daarbij altijd voorop: veiligheid, integriteit en duurzaamheid.

Gebr. Van Kessel is al meer dan 65 jaar een begrip in de markt. Sinds 2001 zijn wij onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels.

Contact

Paul van Berkel
E. pvanberkel@kessel.nl
T. 0611008492

Standnummer

4.6.12

Webseite

Sektoren

Straßenbelag

Bauwesen & Infrastruktur

Beratung & Management