Bosch Beton

Altijd een oplossing op maat
De Bosch Beton keerwanden zijn op diverse manieren toepasbaar. Bijvoorbeeld een inrit of parkeerplaats creëren, een grond- of waterkering aanbrengen of om hoogteverschil op te vangen. Ook afwijkende toepassingen op de keerwanden zoals rond, afgeschuind, gekleurd, verdikt, keerwanden met structuur of radius behoren tot de mogelijkheden. Een andere uitvoering qua vorm, kleur of structuur maakt de betonnen keerwand anders en bijzonder. Wat de vraag of het probleem ook is, hoe ingewikkeld ook, samen komen we tot de beste oplossing op maat voor onze klant.

Samen vorm geven
Steeds vaker is Bosch Beton betrokken bij projecten in de openbare ruimte. Enkele voorbeelden: de aanleg van Stadsbeek in Enschede voor de aanpak van wateroverlast, realisatie van uitkijkpunt De Kiem in een nieuwe woonwijk in Houten, de herinrichting van het terrein rondom innamepompstation Bergsche Maas in National Park De Bieschbosch met onder andere structuurwanden, het centrum van Genemuiden toegankelijker maken voor mindervaliden, diverse NS-stations voorzien van duurzame perronwanden voor ProRail, de biokeerwand die met insectenhotels en uitsparing voor beplanting bijdraagt aan de biodiversiteit, de renovatie van het parkeerterrein bij de KNVVB in Zeist, stijgpunten bij de fietsbrug bij Cuijk voorzien van keerwanden.

MKI
Als eerste keerwandleverancier in Nederland ontving Bosch Beton een geverifieerde Levenscyclusanalyse (LCA) op onze keerwanden. Hiervoor lieten wij als duurzame leverancier onze MKI-waarde (Milieu Kosten Indicator) berekenen door extern gecertificeerde instanties. De berekening van milieukosten is van belang voor het gebruik van duurzame materialen in het ontwerp en de realisatie van een GWW-project. U vindt onze producten in Moederbestek (een initiatief van BouwCirculair) of op DuboCalc (een initiatief van Rijkswaterstaat).

Duurzame garanties

  • Duurzame grondstoffen - Door te werken met duurzamere grondstoffen en een duurzaam productieproces te volgen, verlagen wij de impact van onze producten op het milieu.
  • 100% recyclebaar - Om zeker te stellen dat onze producten na hun levensduur weer volledig recyclebaar zijn, werken wij met zuiver hoogwaardige grondstoffen.
  • Hemelwater - Het hemel- en afvalwater vangen wij op en na filtering (her)gebruiken wij het water in ons productieproces.
  • Zonne-energie - Met zonnepanelen wekken wij geheel onze eigen stroom op. Zo zorgen wij ervoor dat ons gehele productieproces energie-neutraal is.
  • Garantie - Omdat wij achter onze producten staan, geven wij een garantie tot 20 jaar en bent u gedurende al die jaren verzekerd van service.
  • Lange levensduur - Onze producten gaan door de hoge kwaliteit (C60/75 hogesterktebeton) minstens twee generaties mee (levensduur variërend van 50 tot 100 jaar).

Solide partner
Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit de state-of-the-art fabriek in Barneveld betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Dit doen wij zowel in Nederland als in de landen om ons heen. Voor elke vraag bieden wij een keerwandoplossing op maat. Wij leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons. Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda om de footprint van onszelf en van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Wij werken toe naar een 100% circulaire productie van onze keerwanden in de toekomst. 'Building a solid future' is onze klantbelofte. Klanten ontzorgen, persoonlijk contact, full-service, snelle levering en kwaliteit maken Bosch Beton tot een solide partner. Niet voor niets hebben wij duurzaam, vooruitstrevend, daadkrachtig, oprecht en loyaal als kernwaarden.

Contact

GWW-team Bosch Beton
GWW-team Bosch Beton
E. infra@boschbeton.nl
T. +31(0)342-441050

Standnummer

4.5.22

Sektoren

Bauwesen & Infrastruktur