ART-METAL

Art Metal-fabrikant van verlichting

Als fabrikant en distributeur van nuttige en decoratieve verlichting zijn wij sinds 1989 op de markt – in die periode hebben wij bijna 1500 artikelen gemaakt om de straten van steden in Polen en over de hele wereld op te fleuren.

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze producten passen bij de omringende architectuur en bij de behoeften en smaken van onze klanten. Ons aanbod omvat moderne LED-straatverlichting, traditionele tuinlantaarns, decoratieve parklampen, kroonluchters, tractorpalen, armaturen, maar ook kleine architecturale elementen van metaal, zoals stadsbanken, sproeiers of klokken.

Weg- en parkverlichting geïnspireerd door vervlogen tijden

Een van onze prioriteiten is om onze producten zowel functioneel als visueel aantrekkelijk te maken. Tijdens het productieproces van onze buitenverlichtingen en -armaturen laten wij ons inspireren door decoratieve ontwerpen die teruggrijpen naar de 19e eeuw, maar ook door moderne en zelfs minimalistische oplossingen. Als jarenlange fabrikant van metalen artikelen zoals buitenlantaarns, straatverlichting en stadsbanken garanderen wij de hoogste kwaliteit van de gebruikte materialen, die beschermen tegen wisselende weersomstandigheden en ook na vele jaren hun esthetiek en functionaliteit behouden.

Breed scala aan straatlantaarns, tuinlantaarns en meer

Straatlantaarns en metalen tuinlantaarns, evenals wegverlichting, zijn producten die zowel voor zakelijke als particuliere klanten bestemd zijn. Onze artikelen en opstellingen worden onder meer gebruikt op openbare pleinen, maar ook op particuliere eigendommen.

Contact

Joop Roosdorp
E. accent@art-metal.nl
T. +31 519 222914

Standnummer

3.3.61

Sektoren

Beleuchtung

Stadtmöblierung