Anacon Infra

Zoekt u een onafhankelijk, deskundig en ervaren partner voor de advisering en voorbereiding tot en met de aanbesteding, uitvoering en beheer van infra-structurele projecten? Een partij die op de hoogte is van de actuele wet- en regelgeving rondom infrastructurele projecten en aanbestedingen? Anacon-Infra is het projectbureau voor integraal deskundig advies en projectmanagement op maat in de ruimtelijke ontwikkeling en grond-, weg- en waterbouw.

Projectmanagement civiele techniek

Civieltechnische projecten zijn vaak complex en omvangrijk. Of het nu gaat om de aanleg, reconstructie en herinrichting, herstructurering of revitalisering van projectgebieden, Anacon-Infra begeleidt uw project van initiatie- tot nazorgfase. We hebben alles in eigen huis. Onze specialisten doorgronden uw uitvraag, hebben uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in overheidsorganisaties en spreken uw taal. Kwaliteit van het eindproduct staat bij ons voorop.

Infrastructurele projecten

Elke keuze tijdens het voorbereidingsproces van een civieltechnisch project kan gevolgen hebben in een later stadium. Laat de specialisten van Anacon-Infra in het voortraject aanschuiven en onze inbreng verdient zichzelf geheel of gedeeltelijke terug.

Contact

Marloes Brandenbarg
E. info@anacon-infra.nl
T. 0545272275

Stand Number

4.2.06

Sectors

Green


  • The most comprehensive event about products, services and technologies that shape public space.

  • Everything you need for your commercial projects in one place.

  • All aspects of public space in focus. Over 600 exhibitors.