OVM Group

OVM | Group adviseert, taxeert, veilt, financiert en koopt aan.

Onder de paraplu van OVM | Group vallen de labels Onlineveilingmeester.nl, Agribidding.com, Diek Invest en Waardemeesters.

Over online veilen

Nieuw regelgeving, het veranderen van arbo-eisen, milieu-eisen of betere en nieuwe alternatieven: allemaal redenen waarom u als overheidsorganisatie overtollig materieel in beheer heeft. OVM | Group bedient met twee veilingplatformen Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com onder andere al jarenlang gemeenten, provincies, afdelingen van Staatsbosbeheer, diverse waterschappen en veiligheidsregio's in heel Nederland. Daarnaast organiseren wij online veilingen in opdracht van Domeinen Roerende Zaken.

Een online overheidsveiling is meestal niet de eerste optie die overheidsinstanties in overweging nemen. Jammer, want het is juist zo'n mooie manier om overtollig materieel niet 'even snel van de hand te doen', maar op een transparante wijze door te geven. Met een online veiling geven overheden materiaal op een duurzame wijze een tweede leven. En daarvoor krijgen ze een mooie opbrengst terug.

Wilt u advies over het realiseren van de optimale restwaarde voor uw overheidsinstantie? Op de beursvloer vertellen onze veilingadviseurs graag meer over dit onderwerp.

Daarnaast geven wij op beide dagen een lezing met als onderwerp: het verantwoord afstoten van overtollige overheidsgoederen. Deze lezing vindt plaats in zaal 4 en vangt 22 september om 13:00 uur en 23 september om 12:00 uur aan.

Contact

Frans Damminga
E. f.damminga@ovmgroup.eu
T. 06 46633295

Stand Number

4.2.44

Website

Sectors

Advice & Management


  • The most comprehensive event about products, services and technologies that shape public space.

  • Everything you need for your commercial projects in one place.

  • All aspects of public space in focus. Over 600 exhibitors.