Innogreen

Innogreen wil verantwoord ondernemen en samenwerken, met het biologisch evenwicht als uitgangspunt en als doel: een duurzamer en milieuvriendelijke leefomgeving creëren. Innogreen heeft dan ook als eerste bedrijf in Nederland Duurzaamheidspaspoorten behaald op haar meststoffen en bodemverbeteraars! (NL Greenlabel A+).

Innogreen is een groeiende onderneming in de professionele markt als het gaat om organische bemesting, bodemverbetering, biostimulatoren en biologische gewasbescherming, bodemkundig en bemestingsadvies. Innogreen heeft verschillende producten, onder eigen naam en vanuit eigen ontwikkeling/innovatie, maar tevens van diverse andere vooraanstaande bedrijven in haar pakket. De organische meststoffen zijn van hoge kwaliteit. Het betreft eigen recepturen die specifiek aansluiten op de toepassing waarvoor ze gebruikt worden. Zo is er een complete hovenierslijn en zijn er specifieke producten voor de openbare ruimte, voor aan- en verplant van bomen, tot aan duurzaam sportveldbeheer.

-----------------------------------------

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte is er op de beursvloer een apart gedeelte ingericht, met als overkoepelend thema De Groene Stad. Organisaties en partijen die zich aangesproken voelen, kunnen aanhaken bij dit thema. Innogreen is een van de aangesloten partijen..

Stand number

2.1.34

Sectors

Green