Weedconcept

Met de onkruidbestrijdingsproducten uit de weco serie kiest u voor een bijzonder duurzame, milieuvriendelijke en budgetvriendelijke inrichting van uw machinepark.

Met een druk op de knop wordt uw weco onkruidbestrijder een zeer professionele hogedrukreiniger die de beste reinigingsresultaten levert bij alle weersomstandigheden en zelfs buiten het onkruidseizoen. Onkruidbestrijding en schoonmaken gaan hand in hand in slechts één handeling.

Dankzij onze innovatieve LFP oplaadbare batterijen, speciaal ontwikkeld door weed concept voor de weco-serie, zijn alle weco-modellen ook ideaal voor gebruik in geluids- en geurgevoelige locaties zoals rond ziekenhuizen of scholen - op elk moment van het jaar of de dag.

Dankzij de modulaire opbouw van de weco onkruidbestrijders kiest u de beste combinatie van machinegrootte, watertankinhoud en transportonderbouw voor uw doel.

De weco onkruidbestrijders brengen alleen heet water aan op de te behandelen oppervlakken en doen volledig zonder milieubelastende chemicaliën.

Het effect van heet water op de wietplant is het meest blijvende van alle chemicaliënvrije onkruidbestrijdingsmethoden. Dit leidt tot een afnemende frequentie van gevechtsoperaties - en als gevolg daarvan tot afnemende personeels- en operationele kosten.

Stand number

2.3.25

Sectors

Green