WeedControl

Weed Control. De gifvrije aanpak van onkruid

Onkruid groeit op plaatsen waar het niet thuishoort. Zonder de juiste maatregelen worden bestratingen, halfverhardingen en plantsoenen erdoor overwoekerd. Echter, de bestrijding van onkruid is vaak milieubelastend en verre van effectief.

Weed Control pakt onkruid heel anders aan. Innovatief, efficiënt en zonder gif. Weed Control is de Europese uitvinder en producent van onkruidbestrijdende machines voor terrein- en wegenbeheer. Onze eindklanten zijn onder meer gemeenten, aannemers en uitvoerders. Speciaal voor de tuinbouw ontwikkelen wij bovendien systemen voor het kiemvrij maken van teelaarde.

Waarom Weed Control?
Welk systeem van Weed Control u ook kiest, bij de ontwikkeling ervan is volledig rekening gehouden met uw praktijkwensen. Daarom zijn productiviteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Voor u betekent dit: meer resultaat met minder middelen. Daar kunt u op vertrouwen.

De duurzaamheid van Weed Control
Weed Control maakt geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Bovendien is de CO2-uitstoot ongekend laag dankzij energiebesparende maatregelen . Onze systemen zijn er op gericht om zo min mogelijk schade aan te brengen aan de omgeving.

Duurzaamheid betekent ook: oog voor de veiligheid van degenen die met onze machines werken. Een goed voorbeeld daarvan is de Weed Control AIR-serie, die volgens het principe van verhitting werkt zonder brandrisico.

De productiviteit van Weed Control
Met Weed Control brengt u de ontwikkeling van onkruid zo snel mogelijk tot stilstand in zo weinig mogelijk handelingen. Daarmee wordt uw slagkracht dus aanmerkelijk vergroot.

Weed Control heeft diverse technische principes toegepast ter verbetering van uw productiviteit. De werksnelheid is optimaal, waardoor er meer meters per tijdseenheid kunnen worden gemaakt. Onze machines hebben een grote actieradius dankzij een zo laag mogelijk verbruik van energie en werkzame stoffen. Deugdelijke constructies en slimme materiaalkeuzen beperken reparaties en onderhoud tot een minimum. Onze machines doen dus waarvoor u ze heeft aangeschaft: het bestrijden van onkruid.

Standnummer

3.1.43

Sectoren

Groen

Bestrating