Infra Light Engineering

Gedurende onze ruim 25-jarige ervaring in openbare- en terrein verlichtingsinstallaties constateren wij dat het echt een wereld op zich is. Het is verleden tijd dat men zomaar ergens een lichtpuntje kon plaatsen. Termen als verlichtingsterkte en gelijkmatigheid zijn niet bij iedereen bekend, maar voor een goede verlichtingsinstallatie van cruciaal belang. Het sleutelwoord hiervoor is: veiligheid.

De laatste 5 jaar groeit de vraag naar goede verlichtingsplannen en correcte bestek omschrijvingen. De voorkeur van opdrachtgevers gaat uit naar ondernemingen die niet gekoppeld zijn aan installatie bedrijven. Met goed ontworpen verlichtingsplannen en bestekken kunt u goed voorbereid de markt op teneinde een scherpe concurrerende prijs te verkrijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat Infra Light Engineering een goede aanvulling is in de wereld van de verlichtingstechniek en dat wij een taak kunnen hebben in het ondersteunen van gemeenten en overige opdrachtgevers.

Als gemeente, bedrijf en particulier krijgt u steeds meer te maken met openbare of terrein- verlichtingsinstallaties. Het maken van adviezen en het indienen van bestek omschrijvingen dienen vanzelfsprekend te voldoen aan de daartoe gestelde normen en eisen. Aangezien deze normen en eisen steeds strenger en gecompliceerder worden, kunnen wij ons voorstellen dat uw bedrijf deze expertise niet of onvoldoende in huis heeft.

Daarom zijn wij van mening dat onze deskundigheid een oplossing kan bieden aan de op uw bureau liggende vraagstukken betreffende buitenverlichting. Infra Light Engineering is op en top voorbereid u van dienst te zijn en als geen ander in staat u te adviseren en te assisteren.

Infra Light Engineering (of wel I.L.E.) heeft de ambitie uw partner te worden op het totale gebied van openbare- of terreinverlichting. Of het nu gaat om advies, ontwerp, engineering of beheer. Voor u betekent dat:

  • De zekerheid van een brede technische kennis en ruime ervaring;
  • Een kant en klare oplossing voor uw vraagstukken;
  • Lagere (investering) kosten.

Standnummer

3.4.33

Website

Sectoren

Licht