Natural Plastics International

Voor een duurzaam groenbeleid van overheden is het gebruik van schone producten gemaakt uit reststromen essentieel. Er is een direct verband tussen het gebruiken van groene producten en de invloed op de klimaatverandering en biodiversiteit.

Het is duidelijk: het belang van het gebruik van producten die geen schade achterlaten in het groen kan nauwelijks overschat worden. Natural Plastics is uw partner bij uitstek als het gaat om professioneel gebruik van deze producten. Wij hebben een uitgebreide portfolio plus netwerk en denken graag met u mee.

Bij het invoeren en gebruik van verbeterde producten en werkwijzen in uw organisatie is het verzorgen van draagkracht een zeer belangrijke stap. Natural Plastics is co-creator van de methode Magneet, een doordacht 4 stappenplan om dit in uw organisatie te realiseren.

Circulaire grond©
Grondverbetering gaat vaak gepaard met grond keuren, waarde bepalen, afvoeren en storten en vervangen door bomengrond, bomenzand en/of plantsoenengrond.

Natural Plastics kan door middel van een uitgedokterd 4 stappenplan uw grond biobased opwaarderen tot een ideaal groeimedium voor de boom of struik die u wilt gaan planten. Hiermee voorkomt u een boel transportbewegingen, krijgt u maatwerk voor uw te planten groen en realiseert u een flinke bezuiniging.