Fonteintechniek Gruppen

Wij hebben iets met water. Water is beweging. Water is zuiverend. Water is plezier. We laten ons hier dan ook volop door inspireren bij het ontwerp en de realisatie van aansprekende projecten. Van eenvoudige tot complexe spectaculaire waterelementen, wij geven water vorm voor u.

Fonteintechniek Gruppen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in alles op het gebied van fonteinen en waterpartijen. We kunnen u ontzorgen door het gehele traject: van het ontwerp & de engineering tot en met de realisatie en het bijkomende beheer & onderhoud.

U kunt gerust stellen dat we specialist zijn in dit vakgebied waarbinnen we ons op onderscheidende manier profileren. Tevens lopen we voorop op de gebieden van contractonderhoud, duurzaamheid & waterkwaliteit.

Tot onze opdrachtgevers behoren zowel particulieren als bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstellingen, architecten en landschapsontwerpers.

Elk project krijgt van ons de volledige aandacht, van een kleine fontein tot het meest prestigieuze waterspektakel.

Wij leveren een totaalpakket voor zowel consumenten als voor professionele eindgebruikers en zijn voornamelijk actief binnen de Benelux.

Wij staan voor:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ervaring en deskundigheid
  • Volledige ontzorging door het gehele traject
  • Het nakomen van afspraken
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Standnummer

3.6.36

Sectoren

Advies & Beheer