De Hoop Bouwgrondstoffen

De Hoop Bouwgrondstoffen is sinds jaar en dag een betrouwbare schakel in de bouwwereld. Wij onderscheiden ons door het brede pakket bouwgrondstoffen, klantgerichte logistiek, flexibiliteit en organisatorische inzet bij projecten.

Binnen de bouwwereld hebben wij ons ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van grondstoffen door ons uitgebreide relatienetwerk, de aandacht voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen en meer dan 100 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij u op alle vlakken de beste kwaliteit bieden.

Voor het transport beschikken we over een flinke vloot zandzuigers, beunschepen, vrachtschepen, kraanschepen en vrachtwagens. Alle bouwgrondstoffen staan onder toezicht van ons eigen laboratorium in Terneuzen.

Vanzelfsprekend voldoen al onze grondstoffen aan de geldende milieunormen en kwaliteitseisen en bieden we u waar mogelijk een alternatief voor het gebruik van natuurlijke materialen. Naast onze primaire grondstoffen bieden we u ook een breed pakket secundaire bouwgrondstoffen.

dehoop-bouwgrondstoffen.nl

Standnummer

4.5.28

Sectoren

Straatmeubilair

Bouw & Infra