Fijen wegdekverlichting en -reflectoren

Wegdekverlichting en wegdekreflectoren

Fijen is gespecialiseerd in het zichtbaar maken van wegen door middel van wegdekreflectoren en wegdekverlichting. We kijken met een duurzame en verkeerskundige blik naar het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid van het wegennet. Hiermee willen we ervoor zorgen, dat er minder(eenzijdige) ongevallen plaatsvinden.

Onze reflectoren hebben de hoogste reflectiecapaciteit die er op de markt is en door slim na te denken over de bevestiging van de reflectoren kan men snel de reflectoren aanbrengen met lijm, banden, tape en magneten.

De wegdekverlichting op zonne-energie biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele, bekabelde verlichting.

  • Er hoeven geen elektriciteitskabels worden getrokken
  • Er hoeft geen aansluiting te worden verzorgd.
  • Geen stroomkosten.
  • Nagenoeg onderhoudsvrij
De solar leds kunnen in de weg, op de weg, naast de weg en bijvoorbeeld op rijbaanscheidingen worden geplaatst.

Onze solar leds worden ook in de flexibele fietspadenpaaltjes geplaatst in het kader de pilot voor het verbeteren van de zichtbaarheid van palen voor fietsers van het Fietsberaad.

Naast de verkeersomgeving heeft Fijen ook een lijn solar leds ontwikkeld om de openbare ruimte te verfraaien. Deze kunnen zonder bedrading of aansluitingen worden toegepast in bijvoorbeeld pleinen, parken en ter accentuering van looplijnen. Dit voor een fractie van de kosten ten opzichte van bedrade decoratieve verlichting, kortom een duurzame oplossing op zonne-energie. Bezoek onze stand om de lijn en onze andere producten te komen bekijken. Wij staan voor u klaar met raad en daad.

Contact

Patricia Boot
E. info@fijenbv.com
T. 0416-759401