Projectburo

Projectburo B.V. / Grounds

Is een advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in Civiele Techniek en gebiedsontwikkeling.

Wij kunnen u compleet begeleiden en ontzorgen bij alle onderzoeken, vergunningen, ontwerpen, contracten en processen die te maken hebben met de inrichting van de buitenruimte en openbare ruimte.

Projectburo B.V. / Grounds is uw partner als het gaat om initiatief, engineering, studies en (weg)ontwerp, contracten en aanbesteding, realisatie en beheer en onderhoud.

Projectburo B.V. / Grounds begeleidt zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers en wij werken aan zowel de voorbereidingsfase als de realisatiefase.

U kunt onze expertise voor individuele onderdelen inroepen, maar het meest aantrekkelijke voor u is als wij u begeleiden van het begin tot het einde van het project.

Met onze jarenlange kennis binnen de infrastructurele markt, op gebied van ruimtelijke ordening, advisering, engineering en traditionele- en geïntegreerde contracten, doen wij dit graag voor u.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in civieltechnische landmeetkunde. Landmeetkundige werkzaamheden vanuit ontwerpers oogpunt.

Kwaliteit

Projectburo B.V. is in het bezit van het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat NEN-EN-ISO 9001:2015. Al onze werkzaamheden worden conform de structuur van de ISO-norm gerealiseerd, waarbij veel aandacht is voor het kans- en risicomanagement.

Wij willen de beste kwaliteit aan onze opdrachtgevers geven.

Standnummer

4.1.21

Website

Sectoren

Advies & Beheer