Van den Broek Heteren

Van den Broek is een bedrijf met een rijke historie. Sinds de oprichting in 1938 heeft het bedrijf verschillende fasen gekend, maar altijd met een focus op het onderhoud van wegen. Rond 1960 werd een asfalt-menginstallatie aangeschaft waarmee de eerste asfalt reparatieproducten werden geproduceerd. Door de jaren heen heeft deze kant van het bedrijf een onstuimige groei doorgemaakt, met als resultaat marktleiderschap in Nederland en België.

In de jaren '90 van de vorige eeuw werden specialistische reparatiemethoden ontwikkeld, waaronder een systeem om inspectieputten op juiste hoogte te stellen. Ook de jaren daarna werden steeds meer diensten toegevoegd zoals het repareren van scheuren in asfalt.

Door de jaren heen heeft Van den Broek een groot netwerk van klanten en toeleveranciers opgebouwd. Naast de producten die wij zelf produceren importeren wij vanuit de hele wereld de beste en meest innovatieve producten en materialen. Van den Broek kenmerkt zich door een diepe kennis en ervaring van wegenbouw techniek. Vanuit deze visie investeren wij continu in onze medewerkers. Het is onze passie om continue te innoveren in reparatieproducten en technieken zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen met hoogwaardige producten en diensten!