Van den Ban

Van den Ban: Steen als tweede natuur; al vanaf 1957 uw partner bij de inrichting van buitenruimten: Stadscentra, dorpskernen, parken èn begraafplaatsen.

Van den Ban levert maatwerk natuursteenoplossingen en -producten, waardoor architecten en gemeentes in staat zijn het maximale resultaat te bereiken voor hun ontwerp. Door het gebruik van innovatieve technieken, open staan voor ideeën uit 'de markt' en creatief materiaalgebruik realiseren wij schitterende natuursteenprojecten in de buitenruimte.

Door onze brede kijk op natuursteen zijn wij sterk in het vertalen van ontwerp naar technische mogelijkheden naar concrete producten. Zaken als budget, ontwerp en trends uit de branche hebben onze focus bij de opdrachten die wij voor u uitvoeren.

Onze dienstverlening is inzichtelijk, transparant en flexibel en levert een werkelijke bijdrage aan de realisatie van uw project. Door het volgen van ontwikkelingen in de natuursteenbranche en het investeren in onze eigen ontwikkeling zijn wij in staat om in te spelen op veranderingen in de huidige markt.