TFI Vitaler Groen

TFI legt zich al 30 jaar volledig toe op de gezondheidsverbetering van bomen via de bodem. De basis is onze zelfontwikkelde TFI-methode die we heel gericht toepassen om de groeiplaats van uw bomenbestand zo efficiënt mogelijk te behandelen. Minimale graafwerkzaamheden, maximaal resultaat.

Duurzame oplossing voor kerngezonde bomen
Bomen zijn onmisbaar voor de kwaliteit van de leefomgeving. Het is onze visie dat groeiplaatsoptimalisatie de sleutel is tot succesvol boombeheer. Door een combinatie van innovatie en vakmanschap geven we uw bomen letterlijk de ruimte om te overleven. Daarbij nemen we onze verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving zeer serieus en hechten we grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Totaalontzorging en lowest cost of ownership
Als uw partner bieden we totaalontzorging bij het oplossen van boom- en groeiplaatsproblemen. We stemmen onze dienstverlening en planning af op uw specifieke wensen en maken altijd een scherpe begroting voor u. Daarbij garanderen we u de laagste kosten onder aan de streep. Met een werking van 7 tot 10 jaar is het rendement van de TFI-methode ongeëvenaard. Ter vergelijking: de zogenaamde 'plof-methode' heeft een werking van maximaal 2 jaar en het afgraven van grond brengt veel meer schade toe aan het bodemleven en de groeiplaats van de bomen.

Uw bomen in professionele handen
We werken uitsluitend met hooggekwalificeerde medewerkers die in het bezit zijn van VCA, BHV en het certificaat 'veilig werken langs de weg'. Ze werken discreet en weten de eventuele overlast van werkzaamheden tot een minimum te beperken. Zelfs het afzetten van wegen is niet nodig door de korte, effectieve behandeling.

Standnummer

3.4.59

Sectoren

Groen

Bouw & Infra