Jean Heybroek

Jean Heybroek is in 1900 opgericht. Het bedrijf richtte zich toen op de import van tuinmachines en gereedschappen. Sindsdien worden producten geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Een bedrijf met diepe wortels in de groenvoorziening. Echter vele andere soorten machines voor uiteenlopende markten vinden hun weg naar de markt in Nederland, België en Luxemburg. Jean Heybroek kenmerkt zich in de distributie van hoogwaardige machines met een hoge toegevoegde waarde. Jean Heybroek maakt deel uit van de Royal Reesink Groep te Apeldoorn en opereert in Nederland vanuit Houten; de belangen in België en Luxemburg worden door Packo Green te Zedelgem en Ciney behartigd.

Relaties voor de lange termijn en een hoge servicegraad. Deze beide disciplines worden in alle product/markt combinaties doorgevoerd. Hierdoor heeft Jean Heybroek vele trouwe klanten die de toekomst van het bedrijf mede hierdoor veilig stelt.

Jean Heybroek heeft 3 divisies welke zich met uitgekiende assortimenten richten op de markt. Iedere divisie heeft zijn eigen opgeleide en toegewijde productmanagers en vertegenwoordigers. Deze divisies worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst. En in de divisie groentechniek staat de allerbeste dealerorganisatie van Nederland paraat om de klant in iedere regio van dienst te kunnen zijn.

Een goed advies bij de verkoop en een gedegen nazorg zijn bij alle Jean Heybroek servicedealers kernbegrippen.