Heigo

Heigo levert al sinds 1989 producten op het gebied van persoonlijke bescherming voor de professionele eindgebruiker. U kunt bij ons terecht voor bedrijfskleding, veiligheidskleding, (veiligheids)schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Maar onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van al deze producten alleen. Wij adviseren, lossen problemen op en denken actief met u mee. Kortom: Heigo neemt u de volledige zorg rondom de veiligheid van uw professionals uit handen.

Heigo heeft met CLS-Tex International een partnership voor de organisatie van o.a. de retourlogistiek en circulaire verwerking van gebruikte kleding. CLS-Tex is ketenregisseur om voor onze relaties circulaire oplossingen te verzorgen in het hergebruik van grondstoffen uit retourstromen van met name werkkleding.

CLS-Tex organiseert de plaatsing van de inzamelmiddelen, haalt deze bij klanten weer op, zorgt ervoor dat de kleding van de klant vervezeld wordt om daar samen met zachte plastics vervolgens weer granulaat van te maken. Dat granulaat dient als grondstof om nieuwe Cliff-producten van te kunnen maken zoals buitenmeubilair, waterbeschoeiingen, Tiny Houses, boompalen, etc.

Daarnaast werken wij samen aan een oplossing om van gebruikte kleding weer nieuwe kleding te maken, het hoogst haalbare doel binnen de wereld van circulariteit.