Lumosa LED

Besparen met led oplossingen voor de openbare verlichting
Lumosa is actief in het produceren en ontwikkelen van diverse led oplossingen toepasbaar als openbare verlichting. Kwaliteit staat bij Lumosa voorop, en daarom maken we enkel gebruik van de beste componenten. De belangrijkste beweegreden om te kiezen voor ledlampen als openbare verlichting is natuurlijk de aanzienlijke kostenbesparing die het met zich mee kan brengen. Afhankelijk van leeftijd de bestaande installatie, kan er tussen de 50 en 70% op energie worden bespaard en ruim 20 tot 30% op de onderhoudskosten vanwege de lange levensduur van onze lampen.

Verhoog de sociale veiligheid en verbeter het wooncomfort
Naast de kostenreductie die led met zich mee brengt, zorgt het heldere witte licht met zijn gelijke intensiteit voor een toename van de sociale veiligheid in woonwijken. Daarbij is het mogelijk om met Lumosa ledlampen het licht nauwkeurig te richten, resulterend in de juiste verlichting van straten en voetpaden terwijl overbodig strooilicht tot een minimum wordt beperkt. Vervolgens zijn de lampen ook zeer goed te regelen, zowel wat betreft het aan- en uitschakelen, als het dimmen van de verlichting. Deze regelbaarheid kan een bijdrage leveren aan het verhogen van het wooncomfort.

Onderhoudsvrij en op afstand te bedienen
Ledverlichting van Lumosa is robuust en bestand tegen trillingen. Hierdoor zijn de lampen relatief onderhoudsvrij en hebben ze een aanzienlijke langere levensduur dan conventionele verlichting in de openbare ruimte. Voor het slim beheren van uw verlichting op afstand heeft Lumosa de applicatie LumosaTouch ontwikkeld. Deze software is bereikbaar vanaf ieder geautoriseerde smartphone, tablet of PC met internet toegang. LumosaTouch is een management systeem voor het instellen en beheren van de schakel- en dimschema's van de verlichting. In het systeem kunnen verschillende wegtypen (classificaties) worden ondergebracht en u kunt verschillende lichtscenario's configureren en toewijzen aan de verschillende wegtypen.

Ledverlichting kan flinke voordelen bieden. In het kort:

  • Sterk verlaagd energieverbruik (50% minder)
  • Wit, helder en gelijkmatige verlichting
  • Meer sociale veiligheid en toename van het wooncomfort
  • Regelbare lichtniveaus d.m.v. LumosaTouch
  • Minimale lichthinder en lichtverstrooiing
  • Praktisch onderhoudsvrij en een lange levensduur