DALI

Buro CITE maakt plannen voor het inrichten en beheren van de buitenruimte in Nederland en Suriname. De diensten die wij leveren bieden een totaalpakket voor een buitenruimte die voldoet aan de wetgeving, uw beleid, landelijke of regionale regelgeving en niet te vergeten uw wensen. Bij ons kunt u terecht voor:

* engineering, directievoering en toezicht voor bouw- en woonrijp maken, reconstructies en herinrichtingen.
* buitenruimtemanagement.
* ontwerpen en dimensioneren van constructies.
* projectsupport.

Daarnaast verzorgen wij ook managementdiensten voor (grote) projecten en het organiseren/aansturen van afdelingen die zich bezighouden met het inrichten en beheren van de buitenruimte.

Buro CITE is in Nederland (Rijswijk) en Suriname (Paramaribo) gevestigd. Deze vestigingen vormen elkaars verlengstuk en werken intensief samen.

DALI: Oplossing voor buitenruimtemanagement
Met DALI maakt u in een handomdraai een projectgebonden programma van eisen voor een nieuwe buitenruimte of zoekt u specifieke eisen snel op. Waarbij alle onderliggende documenten zoals standaard detailtekeningen, principeprofielen, beleidsnotities en mediabestanden direct vanuit de applicatie te openen en te gebruiken zijn. DALI is wereldwijd een uniek concept. Buitenruimtemanagement was nog nooit zo toegankelijk!

Lees hier de pdf folder over DALI.

Standnummer

2.1.29

Website

Sectoren

Advies & Beheer