Lozeman Import

Machines voor aanleg en onderhoud van gazon, groen en park

Lozeman Import richt zich op het importeren en distribueren van een groot assortiment professionele tuinmachines. Wij werken samen met een landelijk netwerk distributeurs, hierdoor zijn onze merken in heel Nederland verkrijgbaar.

Stijlvol en stil

Veel gemeentes, instellingen en groenvoorzieners zijn op zoek naar nieuwe manieren om op een milieuvriendelijke en zuinige manier het openbaar groen en terreinen te onderhouden. De elektrische werktuigendrager Rino, van het Italiaanse bedrijf Del Morino, is een ideale machine hiervoor. De Rino is een kruising tussen een elektrische tractor en werktuigdrager. De machine kan niet alleen gebruikt worden voor transportwerkzaamheden - hij is te combineren met diverse aanbouwwerktuigen, zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, onkruidborstel, veger of onkruidbrander. Dit maakt de Rino tot een veelzijdige machine die ideaal is voor modern groen- en terreinonderhoud.

De werktuigen zijn eenvoudig aan te sluiten dankzij de snelkoppelingsdriehoek. De Rino werktuigendrager is voorzien van lithium-ion accu's die 18 kW vermogen leveren aan twee elektrische motoren: één voor het aandrijven van de tractor en één voor het aandrijven van het werktuig. Hierdoor heeft de Rino altijd voldoende kracht voor zwaardere klussen, bijvoorbeeld hoog gras maaien met een klepelmaaier. Je kunt 6 tot 11 uur werken op één acculading (afhankelijk van het type werktuig en de zwaarte van de klus). Opladen kan gewoon met het standaard 230V netwerk. Tevens heeft de Rino een transportbak en eigen 230V aansluiting zodat elektrisch handgereedschap ook eenvoudig vervoerd en opgeladen kan worden.

De Del Morino Rino is tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte te zien op de stand van Lozeman Import 2.2.09 (hal 2).

Contact

Bob Heezen
E. b.heezen@lozeman.nl
T. 0481-371423