Van Swaay Duurzaam Hout

Familiebedrijf en hofleverancier Van Swaay is toonaangevend in duurzaam hout. Vanuit onze vestigingen in Schijndel en Harlingen leveren wij een compleet houtprogramma aan zowel bedrijven als overheden. Opdrachtgevers bieden we meer dan een eeuw ervaring in duurzaam hout. Belangrijk is het hoge kennisniveau van Van Swaay. Welke bijzondere toepassing u ook zoekt, wij hebben de know-how om deze te realiseren. Samen met u, want ook in relaties zoeken wij doorlopend naar duurzaamheid.

Ons hout gaat 2x langer mee dan de groei van een boom; dé hernieuwbare grondstof. Wij bieden innovatieve biobased houtoplossingen voor de Circulaire Economie, zoals onze unieke Cradle to Cradle gecertificeerde H2H-productlijn, Hollands hout en Accoya.

Van Swaay Duurzaam Hout is uw partner voor maatwerk, kennis en vakmanschap. Onze oneindig hernieuwbare grondstof en innovatieve producten dragen bij aan het behoud en versterking van het natuurlijk kapitaal. Daarnaast dragen houtproducten bij aan de reductie van CO2 en hebben een gunstige LCA. Voor alle buitenhoutvraagstukken bieden wij lange termijn houtoplossingen.

Contact

Van Swaay Duurzaam Hout
E. info@vanswaay.nl
T. +31 (0)517 413000

Standnummer

2.1.24

Website

Sectoren

Straatmeubilair