Zeliox Excessive Power

Accu's onderweg bijladen met de Zeliox-stroomvoorziening
We leven in een kwetsbare wereld, met veranderende wensen, aanpassingen in bedrijfsprocessen, nieuwe gereedschappen, verduurzaming en de zoektocht naar groene oplossingen. Vanuit deze gedachte en zoektocht is de Zeliox ontstaan, een mobiele stroomvoorziening waarbij je onderweg altijd verzekerd bent van stroom. Inmiddels is deze geweldige oplossing in meerdere varianten verkrijgbaar, zijn wij dé partner voor bedrijven die met stroom werken op locatie en helpen wij graag mee aan de groene energietransitie; 'De overgang van vervuilde apparaten (zoals gemotoriseerd gereedschap en brandstof gedreven aggregaten), naar de inzet van duurzame accu gedreven producten (zoals de Zeliox en accu gedreven gereedschap).

Producten
De stroomvraag is voor iedere gebruiker anders en daarom heeft Zeliox inmiddels meerdere varianten in het assortiment.

De Zeliox Compact is de stroomoplossing voor elk voertuig. Deze slimme kleine Zeliox is in een handomdraai te monteren in een bestaande kast en geeft elke gebruiker van accugereedschap de ideale tool voor stroom onderweg of op locatie.

De Zeliox Custom is de robuuste en krachtige variant. Deze Zeliox Custom biedt de mogelijkheid om de intensievere gebruiker te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Met keuze in onder andere vermogen en opslagcapaciteit biedt deze Zeliox altijd de juiste oplossing en heb je nooit meer zorgen over stroom.

De Zeliox Plus is de perfecte keuze voor de intensieve, grootverbruiker van stroom op locatie. Deze uitvoering is uitgerust met alle opties, is volledig op afstand te monitoren en heeft de maximale power voor het meest intensieve gebruik.

Contact

Rowan Schoenmakers
Rowan Schoenmakers
E. rowan.schoenmakers@zeliox.com
T. +31621631966