Oceaa Projects

Oceaa ondersteunt organisaties in de bouw, infra & overheid met het veranderen door te verbinden. Van de C-suite tot aan de voeten in de klei ondersteunen wij onze opdrachtgevers met het vinden van oplossingen door mensen in te zetten met de juiste ervaring en expertise.

Oceaa is een paraplu met drie onderliggende organisaties.

Oceaa Projects; ons adviesbureau die sinds 2018 diverse diensten verleent bij verschillende opdrachtgevers. Wij helpen organisaties faalkosten te reduceren, de output van projecten te verhogen en met vakkundige en ervaren collega's die onze opdrachtgevers op dat moment nodig hebben. Een organisatie die voor haar mensen én opdrachtgevers staat!

www.oceaa-projects.nl

Oceaa Works; ons uitzendbureau met het gedachtegoed dat veranderen ontstaat door nieuwe kansen en uitdagingen aan te gaan. Wij verbinden kandidaten met opdrachtgevers waarbij werkplezier en relaties voor op staat. Met onze Rotterdamse "niet lullen maar poetsen" mentaliteit, zorgen wij voor een nieuwe uitdaging die bij je aansluit. Wij kijken naar de mens. Oceaa Works, werkt!

www.oceaa-works.nl


Oceaa Academy; onze leeromgeving voor de Oceaa medewerkers, maar ook voor opdrachtgevers, relaties en eigenlijk iedereen die zichzelf op enig moment verder wil ontwikkelen. Wij bieden trainingen, opleidingen, workshops en cursussen aan om projecten of processen in zijn/haar eigen context te begrijpen en te doorgronden. Vooruitgang gaat niet vanzelf!


Oceaa. Verandert door te verbinden.