Studio Zien

In opdracht van gemeente Utrecht is het beeld Build Love geplaatst bij het St. Antonius ziekenhuis Utrecht. Een twee meter groot hart dat de samenleving reflecteert. Iedereen draagt zijn steentje bij om samen een fijne en veilige samenleving te vormen. Samen bouwen we verder en samen zijn we sterk.#buildlove

Het ontwerp genaamd La Casa ziet er anders uit dan gebruikelijk is voor een JOP. Echt uniek is de personalisatie van het huisje. Door het gebruik van natuurlijke elementen heeft het huisje een vriendelijke uitstraling. Het platte dak wordt gestut door een figuurlijke boom. Aan de binnenzijde komen CircU-banken die zijn vervaardigd uit circulair beton. Het gebruik van cortenstaal heeft een aantal belangrijke voordelen. Deze bijzondere metaallegering met een warme roestkleurige uitstraling is zeer geschikt om in de openbare ruimte te posteren: het is onderhoudsvrij én weerbestendig.

De cortenstalen boomroosters kunnen op maat worden gemaakt. Gemeenten of opdrachtgevers kunnen zo een eigen – bijvoorbeeld duurzame – boodschap toekennen aan de publieke ruimte. Deze boomroosters van cortenstaal bieden dubbel voordeel. Door de elegante afwerking en warme roestige kleur zorgen ze voor een luxe uitstraling.

Standnummer

4.1.03

Sectoren

Groen

Straatmeubilair

Landschapsarchitectuur & Ontwerp