Cable Connectivity Group

Beurs 2021 Elspec

Elspec/Jobarco (onderdeel van CCG) -Openbare Infrastructuur

Leverancier en adviseur voor duurzame en innovatieve infrastructurele oplossingen in de openbare ruimte. Met de systemen van gerenommeerde leveranciers als Lacroix/Sogexi, Paradox, CU Phosco en Langmatz heeft Elspec/Jobarco uitgebreide mogelijkheden om slimme kwaliteit oplossing voor u behoefte te leveren.

Openbare Verlichting
Denken in oplossingen voor veilige en snelle aansluiting, dimmen, regelen, monitoren en beheren van openbare verlichting. Het Elspec programma omvat standalone dimsystemen tot smart Lighting platformen met sensor systemen voor Fietspaden, Stadscentra, bedrijventerreinen en rondwegen. Kernwoorden als Shaga D4i, open standaarden als Dali, IP6LoWPAN, Ethernet, WiFi voor data uitwisseling en sturing zijn ons niet vreemd.

Innovatie
Digitalisering: om toekomst vaste oplossingen voor smart lighting aan te kunnen bieden is Elspec een distributie overeenkomst met Paradox aangegaan. Paradox is als vooruitstrevende en toonaangevende fabrikant van Smart City oplossingen voor ons de ideale partner om gemeente te helpen bij de migratie richting een slimme stad. Deze oplossing is zowel vanuit de Applicatie als vanuit de Hardware kant volledig gebaseerd op open standaarden waardoor deze met alle fabrikanten welke zich aan deze standaarden conformeren kan werken.

Aansluittechniek
De lichtmast-aansluitset EK480 versus EK18, Langmatz zet in op ontwikkelen van de lichtmast aansluiting in de mast. Deze aansluiting van de Lichtmast is helemaal up to date voor LED armaturen en ander opjecten. IP54 met 1,2 of 3 zekeringen. Zoals u gewend bent kunnen we altijd een standaard oplossing bieden van Langmatz of Lacroix, maar ook maatoplossingen werken wij graag voor u uit.

Verkeer: Veilig oversteken voor slechtziende met de Crossguide Dynamische akoestische en tastbare ondersteuning van de hoogste kwaliteit!

Kastbewaking OVL Tegis: Met dit systeem kunt u Schakelen, Bewaken en Monitoren (Portal). Vraag op de beurs aan onze specialisten.

Geconfigureerde Speciaal kabels: Als onderdeel van de CCG groep kunnen wij een breed gamma aan speciaal kabels aanbieden welke op wens op lengte geleverd worden met of zonder specifieke verbindingsmaterialen.

Meer info: elspec@Jobarco.com

Contact