Terra Nostra

Terra Nostra, kennisatelier voor boom en bodem. De naamgeving is ontleend aan de vrije vertaling naar onze aarde, de basis waarop alles groeit. In zowel het landschap als in de stedelijke omgeving zijn bomen een onmisbaar element. De kwaliteit van de bodem speelt hierbij een belangrijke rol, het maakt of breekt namelijk het succes van bomen. Hierdoor kan de den op de zandverstuiving zich handhaven, ondanks dat het wortelgestel gedeeltelijk is vrij gelegd door erosie. Voor veel bomen in de stedelijke omgeving is de situatie minder rooskleurig.

De problematiek rondom een ongeschikte of te kleine groeiplaats, verkeerde boomsoortkeuze, boomveiligheid en ziekten en aantastingen zijn een willekeurige greep uit de thema's waarmee Terra Nostra zich dagelijks bezig houdt. De werkwijze van Terra Nostra komt terug in het logo, namelijk het overnemen en afpellen van het probleem tot de kern van de zaak. Elke situatie is uniek en vraagt om een bijpassende aanpak, dit is weergegeven in de organische vorm van het stijlelement. De uitstulping aan de onderzijde symboliseert de communicatie van het probleem en oplossing naar u als opdrachtgever.

Op verschillende niveaus biedt Terra Nostra diensten en producten aan die een bijdrage leveren aan efficiënt en succesvol beheer van bomen. Deze diensten zijn onderverdeeld in 6 hoofdgroepen: beleid, ontwerp, projectvoorbereiding, beheer, uitvoeringsbegeleiding en overige diensten. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Linda van Campenhout (Secretariaat)
Linda van Campenhout (Secretariaat)
E. info@terranostra.nu
T. 0184-698993

Standnummer

3.1.23

Sectoren

Groen

Advies & Beheer