Vectorworks by Design Express

Op zoek naar de beste tekensoftware voor de (openbare) buitenruimte ?

VECTORWORKS LANDSCHAP, de ultieme software voor stedenbouw en landschap.

Vectorworks is de meest complete en intuïtieve alles-in-één oplossing voor al je tekenwerk. Deze krachtige tool zet je verbeelding 1 op 1 om en ondersteunt zo jouw creatief proces. Met Vectorworks maak je ontwerp, presentatie, beplatingsplannen en technische tekeningen in één software. Stroomlijn je workflow, verbeter je ontwerpproces en vergroot je tekenplezier. 2D, 3D of BIM: Vectorworks helpt je om je visie te realiseren.

SLIMMER WERKEN MET BIM

Het proces van Building Information Modeling geeft je de mogelijkheid om jouw ontwerpen te optimaliseren en te delen. Je importeert een GIS, Shape of GBKN bestand, maakt een terreinmodel en berekent het grondverzet en de staat van hoeveelheden. Door het toepassen van datavisualisatie in je BIM-workflow kan je eenvoudig de beschikbare data visualiseren tot een zinvolle informatiebron. Zo kan je jouw ontwerpkeuzes inzichtelijk maken voor je opdrachtgevers.

MET IEDEREEN SAMENWERKEN

Werk eenvoudig samen en deel bestanden met iedereen en overal. We bieden de meest standaard import / export-mogelijkheden die beschikbaar zijn, evenals ondersteuning voor openBIM en IFC en directe koppelingen met AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino, Photoshop, Illustrator en Lumion. En met projectdeling kan jouw hele team gelijktijdig aan hetzelfde Vectorworks-bestand werken, zodat ze bij elk project efficiënter kunnen werken.

Contact

Sales team Design Express
E. sales.nl@designexpress.eu
T. 0182756660

Standnummer

3.1.08

Sectoren

Landschapsarchitectuur & Ontwerp