Steinwerk

Klostermann, sinds 1904. Meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van betonverhardingen vertaalt zich vandaag de dag in de onnavolgbare kwaliteit van het brede en moderne productpalet. Of het nu gaat om specifiek op ontwerpen afgestemde verhardingen, bijzondere bijpassende straatmeubelen en trappartijen of uiteenlopende en klimaatadaptieve oplossingen voor hedendaagse milieuvragen, Klostermann kent het antwoord.

Tot begrip geworden is het gericht mee kunnen denken met ontwerp en design tot aan de realisatie en het gebruik van de buitenruimte. Dit heeft in binnen en buitenland tot een scala aan spraakmakende en bijzondere toepassingen geleid. Continue innovatie op zowel esthetisch als milieutechnisch gebied geeft opdrachtgevers vertrouwen in de vele functionele toepassingsmogelijkheden. Met de in de loop der jaren ontstane bijzondere samenwerkingen kan elke uitdaging in de openbare ruimte beantwoord worden.

Dit jaar staat Steinwerk samen met Grijsen op de beurs - een Synergie in functionele esthetica en hoogstaande kwaliteit.

Bezoek onze gezamenlijke stand, 4.1.42 en 4.1.40, tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte!

Contact

Standnummer

4.1.42

Sectoren

Straatmeubilair

Bestrating