STREET-STUFF!

CICULAIRE FIETSPARKEER- EN LAADSYSTEMEN VOOR FIETSEN VAN NU

Ontmoet het STREET-STUFF!-team op de beurs!

Wij zijn een nieuwe speler in de wereld van fietsparkeersystemen. In een snel veranderende wereld signaleren we trends en ontwikkelingen die we razendsnel vertalen naar innovatieve producten. Hoe we dat doen? Door altijd en overal onze oren en ogen open te houden en ons jonge eigentijdse team alle ruimte te geven hun ideeën te spuien en uit te voeren.

En zo hebben wij onder aanvoering van Ton Kooymans, ontwerper van de succesvolle Tulip, een nieuwe en volledige circulaire lijn van fietsparkeersystemen op de markt gebracht. Die is niet alleen passend voor alle moderne fietsen, maar bovendien ook nog zeer gebruiks- en fietsvriendelijk. We zijn er trots op dat we van ons vorig jaar op de beurs geïntroduceerde systeem AXLE in korte tijd maar liefst tweeduizend plaatsen hebben geleverd.
Maak kennis met ons team, onze visie en onze producten op de beurs Openbare Ruimte. Als extraatje introduceren we bovendien ook twee nieuwe bijzondere producten.

AXLE®
Het gepatenteerde revolutionaire naafsteun principe AXLE® biedt fietsen met wielen van 24 tot en met 29 Inch voorzien van zowel dunne als dikke banden een zeer stabiele ondersteuning op de wielas.
AXLE® is er in de uitvoeringen metaal, beton en gerecycled rubber.