KSP Kunstgras

KSP is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van sport- en speelplekken in Nederland en België. Om de kwaliteit en flexibiliteit te kunnen garanderen voert KSP het werk uit met eigen mensen en machines.

Efficiëntie en kostenbesparing
KSP biedt een totaalpakket aan werkzaamheden. Om deze werkzaamheden uit te voeren beschikt KSP over de juist opgeleide mensen en modern materiaal. Door de totale aanleg in eigen beheer uit te voeren kan er efficiënt gewerkt worden wat resulteert in een soepel verloop van het project. Er is sprake van een optimalisatie van de uitvoering doordat er vanuit 2 vestigingen word gewerkt(Lelystad/Vinkel) hierdoor worden reistijden en CO2 uitstoot beperkt. Dit leidt tot scherpe prijzen en een beter milieu.

Projectmanagement
Voor grotere projecten beschikt KSP over een projectorganisatie bestaande uit minimaal 1 ervaren projectleider en 1 ervaren uitvoerder die op locatie is bij de uitvoering van het project. Zo heeft u als klant 1 aanspreekpunt, is er constante controle en kan er snel geanticipeerd worden op eventuele vraagstukken.

De voordelen
Uw zorgen worden uit handen genomen Efficiënt Flexibel Scherpe prijzen 1 aanspreekpunt VCA* ISO9001:2008 en ISO14001, en trede 5 op de CO2 prestatieladder

Contact

Standnummer

3.2.23

Sectoren

Spelen & Recreatie

Mobiliteit