Playmapping

Budgetbepaling

Wat is de investeringswaarde van de speeltoestellen en valondergronden in de gemeente? Wat zijn de theoretische en werkelijk vervangjaren per speeltoestel? Welk budget is de komende 10 jaar nodig voor vervanging, onderhoud en beheer? Hier komt u meer te weten over onze budget tool.

Playmapping training academy

Playmapping biedt diverse trainingen voor inspecteurs en monteurs van speel- sport- en beweegplekken. Bekijk hier het uitgebreide aanbod in inspectie, onderhoud en beheer opleidingen.

Beleid formuleren

Playmapping ondersteunt aanbieders van speel- en sportplekken bij het formuleren van beleid. Dankzij onze live data kunt u met onze beleidsrapporten snel anticiperen op onderhoudskosten, veiligheidsrisico's en gebruik van plekken. Hier komt u meer te weten over onze planningstool.

Playmapping certified partner programma

Speciaal voor professionele inspectie- en onderhoudsbedrijven biedt Playmapping een gecertificeerd partnerprogramma aan. Zij kunnen Playmapping op die manier aanbieden aan hun klanten voor inspectie, onderhoud en beheer. Lees hier meer over het Playmapping certified partner programma.