TONN

Wij hebben een diepgewortelde overtuiging dat je de natuur voor je kunt laten werken. Maar ook dat we op problemen afstevenen omdat de natuur geen ruimte meer krijgt. Als mensheid verstikken wij de huid van de aarde met beton en andere vormen van bestrating. Langzaam aan worden de gevolgen onder- en bovengronds zichtbaar: snel afnemende biodiversiteit, wateroverlast en temperatuur.

Maar er zijn oplossingen! Die 360 graden mooi en goed zijn, ecologisch en economisch. Die passen in een circulaire economie en niet minder slecht zijn, maar meer goeds brengen. Ook daarom werken we graag samen en dragen we met trots onze partnerschappen uit en vertellen we ook graag over mooie projecten van bedrijven waar we mee samenwerken. Wij staan voor concepten die mensen in staat stellen de natuur voor zich te laten werken zonder comfort in te leveren. Onze focus ligt op buitenruimte, natuurlijk en praktisch. Wij werken veel met architecten voor gemeenten, bedrijven, organisaties en ontwikkelaars. Uiteraard staan wij ook klaar voor particulieren, want wat werken we graag mee aan mooie kleinere en persoonlijke projecten!

Wanneer je de natuur voor je laat werken, worden concepten effectieve oplossingen. Omdat een buitenruimte een geheel is van verschillende ingrediënten, bieden wij verschillende concepten en mogelijkheden voor inspiratie en concrete invulling in samenwerking met de natuur.

Contact

Alain Schievink
E. info@tonn.nl
T. 0513-648299

Standnummer

2.2.35

Website

Sectoren

Groen

Straatmeubilair

Bestrating