Unihorn

Unihorn

Verbinders in infra

Unihorn zet zich in voor een duurzame en veilige infrastructuur en openbare ruimte, nu en in de toekomst. We onderzoeken, ontwerpen en adviseren. Met een overkoepelende blik en een duidelijke visie. Al sinds 1992.

We zijn gespecialiseerd in verhardingsvraagstukken en staan bekend om onze deskundigheid op het gebied van milieu. Ook waar het gaat om geodata en monitoring, ontwerp en asset management weten waterschappen, gemeenten en ingenieursbureaus onze inzet te waarderen. Daarnaast werken we geregeld voor Rijkswaterstaat, provincies, projectontwikkelaars, aannemers en private partijen.

Unihorn heeft vestigingen in Medemblik, Capelle aan den IJssel en Oldenzaal.

Onze ongeveer 80 onderzoekers en adviseurs werken in opdracht van overheidsorganisaties, bedrijven, projectontwikkelaars en particulieren in Nederland, maar ook daarbuiten.

Deskundig ontzorgen

Dankzij onze achtergrond weten we haarfijn wat haalbaar en maakbaar is. We verdiepen ons echt in wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Daarom leggen we verantwoordelijkheden rechtstreeks bij de medewerkers die het dichtst bij onze klanten staan. Zij hebben immers het beste zicht op hun wensen.

We kiezen voor langdurige relaties waarin we onze klanten en samenwerkingspartners ontzorgen met effectieve maatwerkoplossingen en gedegen advies. Bij een goede relatie hoort vanzelfsprekend een hoge servicegraad. Onze processen en kwaliteitsbewaking zijn daarop ingesteld. Waar projecten om een integrale aanpak vragen, werken we met multidisciplinaire teams.

Visie op infra

Vooruitkijken is noodzakelijk om voorop te blijven. Daarom volgen we de innovaties in ons vakgebied, maar ook daarbuiten, op de voet. Denk aan 3D-laserscannen en grondradarmetingen.

Natuurlijk innoveren we ook zelf, zoals bij het automatiseren van visuele inspectie met artificial intelligence. Een ander voorbeeld is onze integrale aanpak voor projectontwikkeling.

De wereld transformeert naar een circulaire economie. Dat betekent dat je al in het ontwerpstadium rekening moet houden met onderhoud en hergebruik. Ontwerp, realisatie en asset management groeien dan ook steeds meer naar elkaar toe. Dit vraagt om vakmensen met verstand van engineering, uitvoering én beheer. Daar spelen we nadrukkelijk op in, zodat we ook in de toekomst de verbindende factor zijn als het op infrastructuur aankomt.

Noem ons verbinders in infra: de partij die het fundament legt onder infrastructuur.

Meer informatie vindt u op www.unihorn.nl.

Contact

Atty van de Streek
Atty van de Streek
E. avdstreek@unihorn.nl
T. 06 - 51 42 31 77

Standnummer

4.5.09

Website

Sectoren

Advies & Beheer